Ännu en Dag Förslösad |

Gradering avklarad

Idag har mamman varit på yogaboost och skämts över att hon missade Isabellas gradering på taekwondon. Tack och lov klarade hon sig minst lika bra ändå och är nu stolt innehavare av ett gult bälte med vitt streck.

Min vinst av fyra yogapass blev några ömma muskler och en låsning i nacken. Men det var så värt i alla fall. Att få hela kroppen att vibrera enligt TRE var superäftigt och mjukyogan riktigt skön. Dagen fick mig faktiskt att varva ner en del!

Note to self var dock att yin-yoga och kundalini inte helt föll lit i smaken.

Back to Top

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg