Ännu en Dag Förslösad |

Flen 

Så hamnade vi till sist (och äntligen) i Flen. Tillräckligt friska för att åka över på efterlängtat besök hos mormor med lite hemgravad lax och julklapp. I år hade vi faktiskt tänkt ut en riktigt bra sån: en ny micro!

Mormor blev, som väntat, inte överlycklig. ”Slöseri” och ”onödigt” var två frekvent använda ord den närmaste halvtimmen. Men efter att Rosis,  med minimal ansträngning, lärt sig vrida igång den la sig gnället och byttes till ett mer positiv ”det kanske blir bra” och ”åh var det så lätt”  Med andra ord är jag mer än nöjd! 

Flensbesöket blev också en spontan lunch med Gabriella och hennes familj. Som vi skrattade! Sparkeys försök att göra tricket Issie visade med fingrarna. Episkt. Och så trevligt att vara få hänga lite! 

Back to Top

Comment Pages

There are 1 Comments to "Flen "

  • Gabriella skriver:

    Och när det sen visade sig att även Adrian kunde detta trick. Då trodde jag Sparkey skulle ge upp. Men väl kämpande så fixade han det till slut. Det vsr underbart att få hänga med er också. Fler spontana häng tack ❤️
    Och för er information så har mormor i dag berättat för mamma att hon fått en sån bra micro.
    Kram på er

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg