Ännu en Dag Förslösad |

Äventyret Aladdin 

Årets upplevelsejulklapp till barnen var musikalen Aladdin i Stockholm och en mysig dag tillsammans. Idag var det dags och eftersom vi var ute i så god tid hann vi till och med dricka varm choklad innan föreställningen. 

På waterfront mötte vi sen upp Ulrika, Filippa, Agnes, Linda och Christoffer för att se vad som visade sig vara en rikrigt roliga uppsättning. 

Den feta, guldiga anden (Claes Malmberg) var helt underbart lat. Inte särskilt intresserad av att uppfylla önskningar egentligen och som mycket moderiktigt gick in i väggen för att han inte trivdes med sitt arbete. 

Och mattan Aladdin blir kompis med i skattgrottan. Vem kom på det briljanta att döpa den till mattan Zlatan (kroatiska för guld)? 

Men för min del var El Zalam (Marcoolio) absolut bäst. Fullkomligt strålande tolkning av en elak trollkarl med enormt ego. Paradlåten ”Störst och bäst” på klingande finlandssvenska till ryska takter var så medryckande att det var svårt att sluta le. 

Överhuvudtaget lyckades de bra med att kombinera skämt riktade till vuxna med en musikal som klart riktade sig till barn.

Upplyfta och glada åkte vi sen och åt en god middag på en italienare på Kungsholmen. Ulrika och Filippa gjorde oss sällskap och sen fortsatte vi till Fantholmen. Efter en supertrevlig kväll,  dit även Robert anslöt sig,  upptäckte vi plötsligt att det bara var en timme till sista färjan. Så nu sitter vi i bilen och åker hemåt efter en heldag! 

Back to Top

Comment Pages

There are 1 Comments to "Äventyret Aladdin "

  • Pappa skriver:

    Oh, äntligen, äntligen något läsvärt!

    Jag fullkomligen längtar att få läsa den här välskrivna bloggen betydligt oftare.

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg