Ännu en Dag Förslösad |

”Smooth and complex like a viking”. Så stod det som beskrivning av den lokala ölen på turistkartan vi fick tag på. Vi höll på att dö av skratt. Just mjuk och komplex kanske inte är ord vi normalt skulle ha förknippat med just en viking. 

Här  studerar Cillian och Dado kartan för att vi ska lyckas fördriva tiden med en utflykt i väntan på mat. Det visade sig att sen eftermiddag på ett regnigt Orkney inte lämnade så mycket att göra i turistbyrån mer än att glida runt med bilen och lära sig hitta. Eller jo, ett besök på Highland Park hann vi ju med också!
Utflykten blev precis så rolig som man gjorde den, och i vår bil satte den komplexa vikingen ribban. Som vi skrattade! 

Back to Top

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg