Ännu en Dag Förslösad |

Vidare mot Orkney

Ackergill levererade till sista minut och vi fick en egen frukostmatsal bara för vårt ”lilla” sällskap på 10 personer. Sen kan man kanske säga att serveringspersonalen inte var den snabbaste vi mött, men vi hade så trevligt att det inte störde nämnvärt.

20170720_1352102110860695.jpgNu sitter vi på båten mot Orkney och har intagit vår matsäck bestående av amerikanska pannkakor, blåbär, jordgubbar, grädde och massa annat gott. Det kan behövas eftersom vädret idag är av det tråkigare slaget och vi strax innan vi åkte på färjan drabbades av regelrätt ösregn. Inte så farligt för de som satt i bilen kanske, men för mig (Alex) som var iväg och betalade biljetten resulterade det i genomblöta kläder. Det var inte mer än 50 meter att springa, men det räckte. skorna var det enda jag lyckades rädda eftersom jag helt enkelt tog av mig de och bar under tröjan.

share_temporary.jpgPå väg till färjan hade vi i alla fall lite mer tur med vädret. Vi stannade nämligen till vid Dunnets head, Scotlands nordligaste udde, och kunde ta en kort promenad. Utsikten där är slående, så det var lite sund att solen inte sken som förra gången vi var där. Har vi tur gör den det nästa gång!

 

Back to Top

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg