Ännu en Dag Förslösad |

Törnrosa och stormvindar

Dag tre på vår resa genom Scotland har bjudit på strålande sol och härliga vyer.2017-07-19 14.36.47

En sväng förbi några destillerier, såklart, men också en promenad runt Dunrobin castle. Ett fantastiskt Törnrosa slott. Om det inte hade varit för att det blåste regelrätt storm hade vi säkert kunnat stanna en stund och bara njutit. Som det var nu var Linda tvungen att hålla i Jonathan för att han inte skulle blåsa bort.

Efter Dunrobin reste vi vidare mot Wick och kvällens boende i Ackergill castle. Här ska vi om några timmar överraska Sarah Toll på födelsedagen. Hon har inte ens en aning om att hon ska bo här ikväll (tror att hon ska sova i tält), och ännu mindre att vi ska dyka upp.

 

Back to Top

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg