Ännu en Dag Förslösad |

Woho! 

Vi lyckades! Nu har vi ÄNTLIGEN kikat på Balmoral. Fint slott, men framförallt vilka vackra trädgårdar! 

The sunken garden, en nedsänkt rosträdgård med rosor som precis är på väg att slå ut i full blom. Valet av sorter, förutom den ros som växt där sen slottet byggdes, har alla ett mål: att vara i full blom till drottningens besök i augusti. Om jag hade en trädgård (med trädgårdsmästare) hade jag nog gett de exakt samma uppgift. Tänk en trädgård där det viktigaste är att du ska få se den blomma. 

Bortanför den enorma gräsmattan väntade sen vackra odlingar av bland annat luktärtor, rosor och pelargoner. En bänk helt i sjunker bland kaprifolen och i ett högt träd en gunga för de kungliga barnen. Trots all prakt syntes att det samtidigt är en plats där en familj faktiskt lever någon månad per år. 

Vid fiket mötte vi också de mycket söta hästarna som bor i slottets stall. Adrian och Isabella kunde inte låta bli att hälsa lite, och trots att de är så små framför de stora djuren är det otroligt att inte ens bli rädda när man blir lite lätt mumsad på. 

Back to Top

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg