Ännu en Dag Förslösad |

Äntligen framme 

Efter en tidig morgon (och sen natt) har vi nu landat på vårt hotell utanför Aberdeen. Trots att vi inte var på plats i Scotland, eller inlastade i bilarna förrän strax före lunch har vi ändå hunnit en hel del. 

Först god lunch på St Andrews cheese factory och sen en tur längs östkustens småvägar. Vi har inte kört just den sträckan tidigare, men det var så söta småstäder att vi säkert kommer tillbaka. 

Dagens bästa för barnen var nog att få bada i Nordsjön när vi kom fram till Stonehaven. Hittills har vi haft varmt och skönt, men det känns att temperaturen sjunker snabbt när solen går ner, så det gäller att utnyttja soltimmarna. 

Medan barnen badade stod Christoffer och jag och tittade fascinerat på när en man försökte backa ner sin bil med båt och  båtkärra. Det tog typ trehundra försök, och hade det inte varit för oss hade han med säkerhet kört sönder bilden. Dessutom höll han på att köra över både barn, mig och våra kläder trots att vi inte var i närheten av i vägen. 

Av en händelse snubblade Linda och Dado  över det fish & chips-ställe som var först med att fritera Mars. Självklart tog vi tillfället i akt, och jag måste säga att det var förvånande gott! 
Nu sängen efter att ha varit vaken i över 20 timmar. 

 

Back to Top

Write a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Menyer

Sidor

Kategorier

  • Blogginlägg